Violeta Hajdini Avdyli B.I.

Violeta Hajdini Avdyli B.I.

Violeta Hajdini Avdyli B.I.

Violeta Hajdini Avdyli B.I.

hv56

Contact Information

Address
Rr. Dëshmorët e Kombit, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i veshjeve të tjera dhe atyre plotësuese (dorëzave, kapelave, shalleve etj.)
Code
1419