Përparim Frangu B.I.

Përparim Frangu B.I.

Përparim Frangu B.I.

Përparim Frangu B.I.

is24

Contact Information

Address
Rr. Vëllezërit Gërvalla, 530, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i dyerve dhe dritareve prej metalit
Code
2512