Olti dhe Joni SH.P.K.

Olti dhe Joni SH.P.K.

Olti dhe Joni SH.P.K.

Olti dhe Joni SH.P.K.

jk49

Contact Information

Address
Rr. Epopeja e Jezercit, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i sapunit, detergjentëve dhe produkteve të pastrimit, si dhe preparateve për shkëlqim
Code
2041