Eurometal SH.P.K.

Eurometal SH.P.K.

Contact Information

Address
Babush, Ferizaj
Social Info
License
ISO 9001 EXS3
Aktiviti ARBK
Prodhimi i tankerëve, rezervuarëve dhe kontejnerëve të tjerë prej metalit
Code
2529