Rrahman Hasani B.I.

Rrahman Hasani B.I.

Rrahman Hasani B.I.

Rrahman Hasani B.I.

jt82

Contact Information

Trade Name
Fatoni Mob
Address
Rr. Epopeja e Jezercit, 60, Ferizaj
Social Info
ARBK Code
1610
ARBK Activity
Sharrimi i drurit dhe zdrukthëtaria