Blerim Se. Isufi B.I.

Blerim Se. Isufi B.I.

Blerim Se. Isufi B.I.

Blerim Se. Isufi B.I.

ko80

Contact Information

Trade Name
Blerimi Metal
Address
Rr. Alpet Shqiptare, Pleshinë
Social Info
ARBK Code
2511
ARBK Activity
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre