RTTL SH.P.K.

RTTL SH.P.K.

RTTL SH.P.K.

RTTL SH.P.K.

ku48

Contact Information

Address
Babush i Ri, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhim i pijeve freskuese; prodhimi i ujit mineral dhe ujit tjetër në shishe
Code
1107