FATONI MOB SH.P.K.

FATONI MOB SH.P.K.

FATONI MOB SH.P.K.

FATONI MOB SH.P.K.

lb90

Contact Information

Address
Rr. Epopeja e Jezercit, 60, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Sharrimi i drurit dhe zdrukthëtaria
Code
1610