FABRIKA E BUKËS 1985 FERIZAJ SH.P.K.

FABRIKA E BUKËS 1985 FERIZAJ SH.P.K.

FABRIKA E BUKËS 1985 FERIZAJ SH.P.K.

FABRIKA E BUKËS 1985 FERIZAJ SH.P.K.

li67

Contact Information

Address
Rr. Driton Islami, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071