Hysen Haliti B.I.

Hysen Haliti B.I.

Contact Information

Address
Rr. Shaban Gashi, 32, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i dyerve dhe dritareve prej metalit
Code
2512