Adnan Çerkini B.I.

Adnan Çerkini B.I.

Adnan Çerkini B.I.

Adnan Çerkini B.I.

lm82

Contact Information

Address
Zaskoc, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i hekurit dhe çelikut bazë, si dhe i ferrolegurave
Code
2410