ARBANA COOPERATIVE SH.P.K.

ARBANA COOPERATIVE SH.P.K.

ARBANA COOPERATIVE SH.P.K.

ARBANA COOPERATIVE SH.P.K.

ls36

Contact Information

Address
Rr. Hilmi Ferizi, Talinoc i Muhaxherëve
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Përpunimi dhe konservimi tjetër i frutave dhe perimeve
Code
1039