DARDANIA MODEL SH.P.K.

DARDANIA MODEL SH.P.K.

DARDANIA MODEL SH.P.K.

DARDANIA MODEL SH.P.K.

lu17

Contact Information

Address
Rr. Braim Ademi, Koshare
Social Info
License
ISO:9001.
ARBK Code
1623
ARBK Activity
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese