Emin Sherifi B.I.

Emin Sherifi B.I.

Emin Sherifi B.I.

Emin Sherifi B.I.

xh44

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Shkup
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese
Code
1623