Shefqet Avdyli B.I.

Shefqet Avdyli B.I.

Shefqet Avdyli B.I.

Shefqet Avdyli B.I.

ly14

Contact Information

Address
Rr. Naim Beka, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese
Code
1623