Shaban Gurgurovci B.I.

Shaban Gurgurovci B.I.

Shaban Gurgurovci B.I.

Shaban Gurgurovci B.I.

mf85

Contact Information

Address
Talinoc i Muhaxherëve, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve
Code
3101