Po International SH.P.K.

Po International SH.P.K.

Po International SH.P.K.

Po International SH.P.K.

mh59

Contact Information

Address
Greme, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhim i pijeve freskuese; prodhimi i ujit mineral dhe ujit tjetër në shishe
Code
1107