Fiton Osmanollaj B.I.

Fiton Osmanollaj B.I.

Fiton Osmanollaj B.I.

Fiton Osmanollaj B.I.

mm23

Contact Information

Trade Name
N.T.P. Furra e Bukës Toni
Address
Rr. Rexhep Bislimi, Bibaj
Social Info
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta