Elez Ajdari B.I.

Elez Ajdari B.I.

Contact Information

Address
Rr. Gursel e Bajram Sylejmani, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i dyerve dhe dritareve prej metalit
Code
2512