Elmi Krivaqa B.I.

Elmi Krivaqa B.I.

Contact Information

Address
Rr. Enver Topalli, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Farkimi, presimi, stampimi dhe palosja rrethore e metaleve; pluhuri metalurgjik
Code
2550