Hajrush F. Ahmeti B.I.

Hajrush F. Ahmeti B.I.

Hajrush F. Ahmeti B.I.

Hajrush F. Ahmeti B.I.

nz48

Contact Information

Address
Rr. Enver Topalli, 2, Greme
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511