Halil Tahiri B.I.

Halil Tahiri B.I.

Contact Information

Address
Dardani, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511