KASTRIOTI SM SH.P.K.

KASTRIOTI SM SH.P.K.

KASTRIOTI SM SH.P.K.

KASTRIOTI SM SH.P.K.

pc72

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Prelez i Jerlive
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511