Nexhmedin Sadiku B.I.

Nexhmedin Sadiku B.I.

Nexhmedin Sadiku B.I.

Nexhmedin Sadiku B.I.

pg97

Contact Information

Trade Name
Daqa Playgrounds
Address
Magjistralja Ferizaj - Shkup, Ferizaj
Social Info
License
ISO
ARBK Code
1621
ARBK Activity
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese