TEDES CONTRACT SH.P.K.

TEDES CONTRACT SH.P.K.

TEDES CONTRACT SH.P.K.

TEDES CONTRACT SH.P.K.

qe43

Contact Information

Address
Rr. Ahmet Kaqiku, Ferizaj
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve
Code
3101