Nexhmedin X. Berisha B.I.

Nexhmedin X. Berisha B.I.

Nexhmedin X. Berisha B.I.

Nexhmedin X. Berisha B.I.

sa71

Contact Information

Trade Name
Mobileria Fjolla
Address
Rr .Shabi Lipovica, Ferizaj
Social Info
ARBK Code
3101
ARBK Activity
Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve