Besim X. Ismajli B.I.

Besim X. Ismajli B.I.

Besim X. Ismajli B.I.

Besim X. Ismajli B.I.

qr61

Contact Information

Trade Name
D P Z BBSH REWOOD
Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
Social Info
ARBK Code
1623
ARBK Activity
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese