Furra Pizzeria Omeri SH.P.K.

Furra Pizzeria Omeri SH.P.K.

Furra Pizzeria Omeri SH.P.K.

Furra Pizzeria Omeri SH.P.K.

qs32

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Kaçanik, Gërlicë
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071