Leona Jahiri B.I.

Leona Jahiri B.I.

Leona Jahiri B.I.

Leona Jahiri B.I.

ra85

Contact Information

Trade Name
Lonkis Cake
Address
Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, Ferizaj
Social Info
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta