Valon Çoçaj B.I.

Valon Çoçaj B.I.

Valon Çoçaj B.I.

Valon Çoçaj B.I.

rb78

Contact Information

Trade Name
Flaka
Address
Rr. Vëllezërit Gërvalla, Ferizaj
Social Info
ARBK Code
1071
ARBK Activity
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta