BALKAN DRINKS SH.P.K.

BALKAN DRINKS SH.P.K.

BALKAN DRINKS SH.P.K.

BALKAN DRINKS SH.P.K.

rf68

Contact Information

Address
Rr. Ibrahim Rugova, Varosh
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhim i pijeve freskuese; prodhimi i ujit mineral dhe ujit tjetër në shishe
Code
1107