Mergim Sadiku B.I.

Mergim Sadiku B.I.

Mergim Sadiku B.I.

Mergim Sadiku B.I.

rn57

Contact Information

Trade Name
Lindi-1
Address
Rr. Naim Beka, Ferizaj
Social Info
ARBK Code
1072
ARBK Activity
Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar