Fatmir Çerkini B.I.

Fatmir Çerkini B.I.

Fatmir Çerkini B.I.

Fatmir Çerkini B.I.

st16

Contact Information

Address
Rr. Dëshmorët e Kombit, Zaskoc
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511