HAK METAL SH.P.K.

HAK METAL SH.P.K.

Contact Information

Address
Rr. Ibrahim Rugova, Gërlicë
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511