Bademe Vehapi Ahmeti B.I.

Bademe Vehapi Ahmeti B.I.

Bademe Vehapi Ahmeti B.I.

Bademe Vehapi Ahmeti B.I.

te27

Contact Information

Address
Rr. Xhemë Gostivari, 20, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar
Code
1072