Kega Metal SH.P.K.

Kega Metal SH.P.K.

Contact Information

Address
Rr. Zenel Hajdini, Ferizaj
Social Info
ARBK Code
2511
ARBK Activity
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre