MIKRONI – ELD SH.P.K.

MIKRONI – ELD SH.P.K.

MIKRONI – ELD SH.P.K.

MIKRONI – ELD SH.P.K.

ti69

Contact Information

Address
Rr. Driton Islami, Ferizaj
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511