Beniro Besi SH.P.K.

Beniro Besi SH.P.K.

Contact Information

Address
Rr. Astrit Bytyqi, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Përpunimi dhe konservimi i mishit
Code
1011