Tefik Isufi B.I.

Tefik Isufi B.I.

Tefik Isufi B.I.

Tefik Isufi B.I.

ub18

Contact Information

Address
Rr. Pjetër Budi, 16, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese
Code
1623