GELATO SH.P.K.

GELATO SH.P.K.

GELATO SH.P.K.

GELATO SH.P.K.

ub77

Contact Information

Address
Rr. Besim Fazliu, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar
Code
1072