Llamarin Punues Fidani SH.P.K.

Llamarin Punues Fidani SH.P.K.

Llamarin Punues Fidani SH.P.K.

Llamarin Punues Fidani SH.P.K.

ue47

Contact Information

Address
Rr. Osman Neziri, Nerodime e Epërme
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Farkimi, presimi, stampimi dhe palosja rrethore e metaleve; pluhuri metalurgjik
Code
2550