Beilla Sweet Food SH.P.K.

Beilla Sweet Food SH.P.K.

Beilla Sweet Food SH.P.K.

Beilla Sweet Food SH.P.K.

up32

Contact Information

Address
Rr. Rexhep Bislimi, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071