AMARA B CONSTRUCTION SH.P.K.

AMARA B CONSTRUCTION SH.P.K.

AMARA B CONSTRUCTION SH.P.K.

AMARA B CONSTRUCTION SH.P.K.

us71

Contact Information

Address
Magjistralja Ferizaj - Shkup, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511