ANIKU SH.P.K.

ANIKU SH.P.K.

ANIKU SH.P.K.

ANIKU SH.P.K.

uu67

Contact Information

Address
Rr. Ismet Jetishi, Llashkobarë
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i mobilieve të zyrave dhe dyqaneve
Code
3101