Besi DSG Metal SH.P.K.

Besi DSG Metal SH.P.K.

Besi DSG Metal SH.P.K.

Besi DSG Metal SH.P.K.

uv35

Contact Information

Address
Rr. Shaban Gashi, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511