FLIA PRODUKT SH.P.K.

FLIA PRODUKT SH.P.K.

FLIA PRODUKT SH.P.K.

FLIA PRODUKT SH.P.K.

vl15

Contact Information

Address
Rr. Xhemë Gostivari, 7, Ferizaj
Email
-
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071