KOSOVA MODEL SH.P.K.

KOSOVA MODEL SH.P.K.

KOSOVA MODEL SH.P.K.

KOSOVA MODEL SH.P.K.

vn86

Contact Information

Address
Rr. Ajet Sopaj, Koshare
Social Info
License
ISO : 9001 : 2015
ARBK Code
1623
ARBK Activity
Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese