PASTICCERIE REJHANE CAKES SH.P.K.

PASTICCERIE REJHANE CAKES SH.P.K.

PASTICCERIE REJHANE CAKES SH.P.K.

PASTICCERIE REJHANE CAKES SH.P.K.

vq32

Contact Information

Address
Rr. Hysen Tërpeza, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071