ËMBËLSIA SH.P.K.

ËMBËLSIA SH.P.K.

ËMBËLSIA SH.P.K.

ËMBËLSIA SH.P.K.

vr69

Contact Information

Address
Rr. Bekim Osmani, 23, Ferizaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta
Code
1071