Valmir Sy. Neziri B.I.

Valmir Sy. Neziri B.I.

Valmir Sy. Neziri B.I.

Valmir Sy. Neziri B.I.

wg67

Contact Information

Address
Rr. Enver Topalli, Doganaj
Website
-
Social Info
License
-
Aktiviti ARBK
Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre
Code
2511